- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- iPhone topik
- Mobilhasználat külföldön
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Psychonaut
veterán
Üdv mindenkinek!
Remélem itt tudtok valami okosat mondani, mert kezd nagyon bosszantani a dolog: adott egy Toshiba Satellite L10-es noti (1.5GHz Celeron M, 256DDR, 40GB vinyó), amin nem hajlandó egyetlen Linux disztró sem elindulni. Próbáltam Xubuntut, SUSE-t, Kubuntut és Ubuntut, de egyik sem megy. Utóbbi kettőből ráadásul "dobozos" változatom van (tehát gyári linuxos CD). Bármi tipp, hogy mi lehet a gond?
Windows telepítők tökéletesen működnek vele, HDD 75%-os, de csak a hibás szektorok miatt, működésre 100%-ot ír a HD Sentinel.Előre is kösz minden segítséget!
SZERK: kis kiegészítés: elkezdi bootolni a lemezeket, bejön pl. az Ubuntu felirat + logo, tölt, majd egyszer csak lefagy, fekete képernyő, és nem csinál semmit.
-
Psychonaut
veterán
Na, utánanéztem kicsit a dolognak, EZT nézd meg szerintem.
-
Psychonaut
veterán
-
Psychonaut
veterán
válasz
szaszayanou #7823 üzenetére
Akkor Ubuntu lesz, de akkor már a 9.04. Köszi a tippet.
-
Psychonaut
veterán
Sziasztok!
Annyi jót hallottam már a Linuxról, hogy szívesen kipróbálnám valamlyiket. Csak nem tudok dönteni, hogy melyik lenne nekem a legjobb.
Mindenhol az Ubuntut mondják, hogy az a jó, de én ebben nem vagyok olyan biztos.
A Fedora , a Debian, a Mandriva és a SUSE is bejön nekem. Ti melyiket ajánlanátok? (én leginkább Fedorára gondoltam, de most eltolták a 11 megjelenését 10 nappal)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen házat vegyek?
- Autós topik
- Béta iOS-t használók topikja
- OLED monitor topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Le Mans Ultimate
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest