- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- iPhone topik
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PuMbA
titán
válasz
Psychonaut #10116 üzenetére
[Ubuntu 8.04.4]-gyel biztos menni fog. Én is ezt használom a Toshiba L30-ammal, mert az ennél újabb Ubuntukkal nem megy a felfüggesztés, néha random fagy a gép és kismillió más problémám van.
-
bambano
titán
válasz
Psychonaut #10114 üzenetére
tipp: annak nézz utána, hogy kell a linux cd-dnek megmondani, hogy ne használjon acpi-t. acpi=off vagy noacpi, ilyesmikre keress rá a gugliban.
-
Csakénvagyok
őstag
válasz
Psychonaut #7838 üzenetére
Bocsi, min konfigot hol nézem meg. (1.8Ghz kétmagos procival meg egy giga RAMal UBi 9est használok, de egy 350 Mhz, 96Mb RAM,nem mellesleg 4 Mb videókártyás vénségre meik változata menne fel?)
-
Vladi
nagyúr
válasz
Psychonaut #7819 üzenetére
Hali!
Ezt az oldalt szoktam javasolni választáshoz.
Ha meg a Fedorát választod, maradj a 10.nél. A 11-et nem javaslom, ne várj a megjelenésére. (Egyelőre legalább is.)
(#7820) Bling95:
Simán. Van benne boot manager. De ha ennyire kezdő vagy a kérdésben, olvass át pár leírást előbb. Például ez nagyon jó kezdőknek.
Az ne zavarjon, hogy UHU specifikus, nagyon sok általános ismeret van benne, amit más disztró esetén is kamatoztathatsz. -
szaszayanou
aktív tag
válasz
Psychonaut #7819 üzenetére
Én január óta használok ubuntu 8.10-et, és teljesen kezdőként sem szembesültem olyasmivel amit ne tudtam volna megoldani, ha meg gond lenne, akkor elég sokan vagyunk itt a prohardveren is ahhoz, hogy valaki tudja a megoldást. Szóval egy újoncnak jó az ubuntu, bár nincs viszonyítási alapom más disztro-val. Majd ha végre ráérek, akkor frissítek 9.04-re, esetleg később kubuntu vagy mandriva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- Mikrotik routerek
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged