- Yettel topik
- iPhone topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Kikapcsolva is megtalálható a OnePlus 13
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Folytatást kapott a Nubia különleges, zenei mobilja
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
JoinR
őstag
Hihetetlen dolgokat tud produkálni egy hibás egér. Nekem pár éve volt olyan, hogy a gép random elkezdett szaggatni, csak tölt és tölt, a feladatkezelő is alig válaszolt. Néha megjavult, de pár percen belül újra előjött. Már nem tudtam mit csinálni, újrahúztam a gépet is, de attól se javult meg. Kihúztam a laptopból mindent, és lám, minden hibátlan. Akkor mondta barátnőm, hogy jaa, kiborult valami az asztalra, az egér is elázott.
-
JoinR
őstag
válasz arcoskönyv #33100 üzenetére
Értem, attól ezek még sztenderd biztonságnövelő lépések, ez volt a kérdés.
-
JoinR
őstag
válasz arcoskönyv #32966 üzenetére
Nem tudom mi történik nálad, csak kíváncsiságból kipróbáltam, én a korábban ajánlott unprivileged nginx konténerrel nem érem el a 600-ra chmoddolt felmountolt fájlt, míg a sima nginx-szel igen. Én továbbra is a konténerre gyanakodnék, esetleg tedd be a Dockerfile-t, hátha találunk benne valamit.
-
JoinR
őstag
válasz arcoskönyv #32954 üzenetére
Egy ps-t vagy id-t futtattál a konténeren belül, hogy tuti saját userrel fut? Esetleg kipróbálod ezt a konténert?
Új hozzászólás Aktív témák
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- EREDETI JÁTÉK KULCSOK - STEAM, EA, UBISOFT, EPIC GAMES - LEGJOBB ÁRON
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- World of Warcraft Burning Crusade Collector's edition bontatlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest