- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KDE-s Linux Mint-ről mi a véleményetek?
-
válasz
bambano #10990 üzenetére
Nekem csak hétköznapi használatra kéne, ha éppen beszarik a Windows (ami elég gyakran megtörténik), vagy csak valami alapvető dolog nem működik rajta, akkor bootoláskor kiválasztom a linuxot, és használom azt, amíg a Win téma nincs megoldva. Szóval nekem csak internet böngészésre, filmnézésre, zenehallgatásra, MSN-ezésre kellene, és lehetőleg minél dizájnosabb legyen, és nem szeretném, ha túl bonyolult lenne a felépítése. Egyszerűen kezelhetőnek örülnék. Képszerkesztés, videószerkesztés sem ártana.
Na ilyen igényekre melyik a legjobb linux? -
Milyen fajta Linuxok vannak? Melyik a legjobb? Nekem Ubuntu van, de nem vagyok teljesen megelégedve vele, mert olyan gondok vannak, hogy pl eléggé szaggatnak még a videók is, stb. (pedig nem olyan gyenge a gépem)
Szóval arra gondoltam, hogy esetleg kipróbálnék egy másikat. Csak nem tudom, melyik a legjobb Linux, vagy hogy van-e jobb az Ubuntunál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest