- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Akciófigyelő: Komoly kedvezmény a 70mai 4K Omni autós kamerára
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
ha már benn van a grub, akkor ha nem írod felül, akkor nem fog eltűnni...
mint ahogy a telefonban is mondtam, ha wint akarsz, és a grubot/linuxot ki akarod írtani, akkor ahoz win install-cd kell, és fixmbr (asszem így híjják win alatt). de az xp-s topikban hamarabb kapsz választ. -
lorcsi
veterán
törlésre megtaláltam a választ és korábban én is ezt csináltam:[link], de akkor is megvolt a Grub hiba
a grub eltűntetése az lenne hogy:
yast2=>rendszerbetöltő=>és itt kiválasztom hogy mei legyen a boot sorrend, a következő fülön meg hogy ne is telepítsen grubot?
így a grub nem is fog az mbr-be nyúlni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3287
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3394, 94% Akkumulátor
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest