- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Realme GT 5G - versenyképes
- Yettel topik
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
ha már benn van a grub, akkor ha nem írod felül, akkor nem fog eltűnni...
mint ahogy a telefonban is mondtam, ha wint akarsz, és a grubot/linuxot ki akarod írtani, akkor ahoz win install-cd kell, és fixmbr (asszem így híjják win alatt). de az xp-s topikban hamarabb kapsz választ. -
lorcsi
veterán
törlésre megtaláltam a választ és korábban én is ezt csináltam:[link], de akkor is megvolt a Grub hiba
a grub eltűntetése az lenne hogy:
yast2=>rendszerbetöltő=>és itt kiválasztom hogy mei legyen a boot sorrend, a következő fülön meg hogy ne is telepítsen grubot?
így a grub nem is fog az mbr-be nyúlni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest