- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
slett27
addikt
válasz
pengwin #25898 üzenetére
Azt nagyon megköszönném.
E-mail-t dobok privátban.
Amúgy most éppen a facebook és youtube letiltása lenne a feladat. Először squid3 proxyval próbálkoztam, de valamiért nem működött, most tűzfallal próbálom abból is az iptables-el, ott meg a paraméterezés nem jó, mert hibát dob a shorewall.
Szal izzadok mint k..va a templomban.
Vladi : értem én ezt, csak szűkös az idő és belátható időn belül kell cselekednem, mondhatnám azt is hogy intenzíven kell elsajátítanom. Láttam működő DNS-t, az alapfelállás pár rekord, de olyan paraméterekkel amiket nem értek. Pl hogy hogy jön képbe az arpa-net reverrse visszafejtésnél, a szintaktika maga pokol. Persze továbbra is "óckodik" a szakma a grafikus felülettől, mert az nem biztonságos.
-
megema
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Reklámblokkolók topikja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Autós kamerák
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Milyen légkondit a lakásba?
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Magisk
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Zalaegerszeg és környéke adok-veszek beszélgetek
- További aktív témák...
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged