- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Garmin topik
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
hát, a Suse és az Ubi szerintem a létező két leglassabb disztró

én Slackware-t használok, pont nemrég írta valaki talán a Linux-kezdő topicba hogy milyen gyors. Én a gépen más disztrót nem használok, de az tény hogy nagyon jó kis rendszer, sallangmentes, bár nem kimondottan user-friendly. én mindenesetre imádom
ha meg forrásból akarsz forgatni, akkor jól jöhet a SlackBuild rendszer, ami hasonlóan műküdik a gentoos portage-hez: van egy file, ami leírja hogy adott programot hogyan kell lefordítani, ehhez van egy egyszerű parancssoros felület, így pl. openoffice-t felrakni forrásból a sudo sbopkg -i openoffice.org paranccsak tudsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Mini-ITX
- Milyen TV-t vegyek?
- Garmin topik
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- Egérpad topik
- Milyen egeret válasszak?
- Tőzsde és gazdaság
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman S2 TG FSP 700W
- Új, Aktiválatlan, iPhone 15 (128 GB) (rendelhető)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi