Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- Apple Watch
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
E.Kaufmann
veterán
Nem tudom milyen tartós megoldás, de nekem egy olcsó (HAMA probo) USB3-as pendrivére vállalható sebességgel települt és indul is a Debijány, pedig usb 2.0-ás porton van. A temp-et tempfs-re raktam, ramlock és ramrun yes az rc.d-ben (valami eee-pc-s leírásban láttam) és a logokkal is lehetne valamit kezdeni hogy azok is tempfs-en legyenek, bár nekem régen az X befoscsizott, amikor a var/log tempfs-re került, valamit még állítgatni kell. Én EXT2-re telepítettem, de lehet hosszútávon nem az igazi, áramtalanításkor azért egyszer már be kellett avatkoznom kézzel, hogy javítani tudja reboot után a partíciót.
Új hozzászólás Aktív témák
- Assetto Corsa EVO
- Lalikiraly: Astra kalandok @Bevezető rész
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen széket vegyek?
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- További aktív témák...
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3766, 100% Akksi
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3915, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Plus 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi