- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Mobil flották
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morpheus
tag
na igen, csak amit moutol linux az látszik wine alatt is?
amúgy igen, ez lett volna a következő kérdésem, hogy valakinek van-e tapasztalata virtuális gép alatti játékról, mennyire terheli le a rendszert a dolog
esetleg erről a progiról van valakinek tapasztalata?:
Play On Linuxamúgy nagyobb profizmust várnék itt emberektől
visszaolvasva egyből az a válasz, h win-es játék csak windóz alatt megy és slusz-pasz amit én egyből tudok cáfolniérdemi segítséget kérek nem pedig sablon, használhatatlan válaszokat
előre is köszikülföldi nagy linuxos oldalakat is átrágva igenis vannak megoldások, csak gondoltam hátha hazai körökben is vannak tapasztalatok és jótanácsok
máskülönben ezt is majd én tesztelem ki és írok erről is egy cikket...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- iKing.Hu - Nothing Phone (2a) Black Fiatalos Glyph stílus, 120 Hz AMOLED 8/128 GB Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest