- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sianis
addikt
Nana!
Nekem a notebook-omban ipw2200 chipszet van, és mindent tud amit kell, tökéletesen és könnyen üzemeltethető. Minden kernelfrissítéskor lefuttatok egy scriptet, az legyártja a nekem tetsző modulokat és láss csodát, fantasztikusan együttműködik NetworkManagerrel az egész, nincs is vele semmi bajom!
Új hozzászólás Aktív témák
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27% - Samsung Essential S3 S27D366GAU Ívelt VA Monitor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI GF65 Thin - 15,6"FHD 120Hz IPS - i5-9300H - 16GB - 1,25TB SSD - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i5 - i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nekem a notebook-omban ipw2200 chipszet van, és mindent tud amit kell, tökéletesen és könnyen üzemeltethető. Minden kernelfrissítéskor lefuttatok egy scriptet, az legyártja a nekem tetsző modulokat és láss csodát, fantasztikusan együttműködik NetworkManagerrel az egész, nincs is vele semmi bajom!