Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Ultra jó ajánlattal lépheti át a Vivo a 7000 mAh-t
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Yettel topik
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
válasz
bambano
üzenetére
sajat gepeimen /usr/local/libexec/munin/plugins (gentoo-n), ileltve amit te is irtal (debian-on) pakolom a sajat, vagy letoltott plugin-eket, itt csak peldanak irtam a munin plugin-ek utvonalat
aki tudja, miert nem jo oda tenni, az ugyis mashova teszi ^^az optimalizas resze viszont erdekelne (pl tudom, a suggest sem 100%-os, md koteteket nem jelenit meg), ha nem gond, arrol irhatnal picit bovebben
nem vagyok valami nagy shell script varazslo, meg igazabol nem is foglalkoztam azzal, hogy barhol menjen, de ha van otleted, javaslaytod, azt szivesen meghallgatom
azt pl akartam is kerdezni, hogy valos osztasra van-e ettol egyszerubb mod, mert ez igy szerintem tul van bonyolitva, viszont egyszerubbet nem talaltam (meg bc-t javasoltak valahol, de inkabb emellett dontottem)
amugy az alap plugin-ek kozul is eleg sok hasznal awk-t, bar nem tudom, hogy ezeket default telepitesnel engedelyezi-e a munin (vagyis csinal-e nekik symlink-et)szerk.:
megneztem kozben, debian-on a munin-node berantja a gawk-t, mas rendszeren hirtelen nem tudom, gentoo-n meg az rrdtool-nak fuggosege a gawk, rrdtool meg kell a munin-hoz
Új hozzászólás Aktív témák
- Stalker Clear Sky Limited Collector's Edition
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3659, 100% Akksi
- Bontatlan iPhone 15 (128 GB) (rendelhető)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- Samsung Galaxy Z Fold7 Blue Shadow-12/512 GB Használt, karcmentes Garancia 2028. 09. 03-ig
- BESZÁMÍTÁS! MSI A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Zalman Z1 Plus XFX 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi