- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Piros Arany kiadást kapott a kínai Z Fold7
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A napon sütkérezik a OnePlus 15
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
válasz
ngabor2 #7397 üzenetére
tesztelgetem a hw hibat eppen, most fut (3 oraja) egy burnMMX es egy burnBX a cpuburn csomagbol, majd ha tudom nelkulozni egy napra a gepet, raeresztem a memtest-et is (bar az osszerakasakor is futott egy napot, minden hiba nelkul)
memoriaelfogyast amellett, amit te irsz, en meg azert zarnam ki, mert az apache kilovese utan (ami a rendszer memoriajanak kb negyedet eszi meg) sem valtozott a helyzet
illetve korabban volt egy gcc bug miatt memoriaelfogyos problemam, es akkor valoban kilotte a rendszer a memoriaigenyesebb progikat (apache, mysql, etc)
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Saab, Volvo topik
- Goddess of Victory:Nikke
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Linux kezdőknek
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Suzuki topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage Shiva A-Data 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akksi
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest