- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Mobil flották
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
dr_strange #7350 üzenetére
nem akarok flamelni, de azt valaki magyarázza már el nekem, hogy miért akartok egy lekönnyített, lecsupaszított, leegyszerűsített mobil internetezésre szánt terminálon még emulátorral is súlyosbított helyzetben dolgozni?
ennyire azért nem jó egyik oprendszer sem. ez olyan, mintha anno, amikor a fickó (bocs, most nem keresem ki) épített egy ultrakönnyű gépet, hogy pedálmeghajtással át tudjon repülni a La Manche csatornán, felszállás előtt kapna két-két siklóbombát, egy durandallt, két mavericket, sidewindert, meg még mellé két egy-egy mázsás postazsákot levéllel, ha már úgyis arra megy...
Egyébként az a vélemény, hogy arra, amire én/ő használni akarja/akarom, nem alkalmas, az korrekt és el kell fogadni. Csak nehogy az legyen belőle két hét múlva, hogy a linux sz.r. Vannak anyagok, amiből nem lehet várat építeni.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
dr_strange #7350 üzenetére
Most fogok nekiállni. Egyelőr sajnos (számomra) használhatatlan. Elképzelhető egyébként, hogy visszafele is így sűlne el a dolog, de egyelőre a világ 95%-a Billi bácsi kezében van...de mindenképp kipróbálom. Ha nem megy, akkor felrakok rá XP-t. (Valahonnan kerítek egy Home-ot).
Mod.: egyébként már akartam kérdezni, hogy az .exe mióta windows-os fájltípus?
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800XT 16GB ZALMAN S2 TG A-Data 750W
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest