Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Apple iPhone 17 - alap
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SLD
tag
Hát igen nem egy könnyűsúlyú versenyző, de felment, egészen gyorsan behozza indításkor, és a merevlemezen is elfért utána pedig inkább a fluxbox configjával foglalkoztam

Én már csak ilyen gonosz vagyok
,de mikor elszált a csinos grafikus felületem ( az volt nekem is az első találkozásom a csak parancssorral ), akkor a két linkelt doksi segítségével sikeresen módosítottam a xorg.conf-t... Szóval furcsaságaival együtt - a vi -, mivel segített a bajban, numero egyes szövegszerkesztővé lépett elő szívemben 
Mindazonáltal valószínűleg igazad van, én is néztem nagyokat az elején, mikor sok sípolással közölte, hogy nagyon mást csinálok mint kéne
Thank you very much!
Új hozzászólás Aktív témák
- Assetto Corsa Rally
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Milyen egeret válasszak?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux Mint
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Milyen notebookot vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732, 100% Akkumulátor
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

,de mikor elszált a csinos grafikus felületem ( az volt nekem is az első találkozásom a csak parancssorral ), akkor a két linkelt doksi segítségével sikeresen módosítottam a xorg.conf-t... Szóval furcsaságaival együtt - a vi -, mivel segített a bajban, numero egyes szövegszerkesztővé lépett elő szívemben