- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 - alap
- Apple Watch
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone topik
- Oppo a Vivónak: hagyd otthon a telekonvertert!
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SLD
tag
Hát igen nem egy könnyűsúlyú versenyző, de felment, egészen gyorsan behozza indításkor, és a merevlemezen is elfért utána pedig inkább a fluxbox configjával foglalkoztam

Én már csak ilyen gonosz vagyok
,de mikor elszált a csinos grafikus felületem ( az volt nekem is az első találkozásom a csak parancssorral ), akkor a két linkelt doksi segítségével sikeresen módosítottam a xorg.conf-t... Szóval furcsaságaival együtt - a vi -, mivel segített a bajban, numero egyes szövegszerkesztővé lépett elő szívemben 
Mindazonáltal valószínűleg igazad van, én is néztem nagyokat az elején, mikor sok sípolással közölte, hogy nagyon mást csinálok mint kéne
Thank you very much!
Új hozzászólás Aktív témák
- Stabilan induló BIOS-t kaptak a nem induló Socket AM5-ös ASRock alaplapok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- RAM topik
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- Hardvergyűjtemény, avagy amikre büszkék vagyunk!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Játékok (Márc 26. UP!) Olvass...
- Ableton Live 12 Suite Education
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- iPhone 16 Pro Max 156GB Fekete Titán - 27% ÁFA (0397)
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- Apple iPhone 11 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

,de mikor elszált a csinos grafikus felületem ( az volt nekem is az első találkozásom a csak parancssorral ), akkor a két linkelt doksi segítségével sikeresen módosítottam a xorg.conf-t... Szóval furcsaságaival együtt - a vi -, mivel segített a bajban, numero egyes szövegszerkesztővé lépett elő szívemben