Hirdetés
- Apple Watch
- Telekom mobilszolgáltatások
- A vártnál korábban érkezhet a Xiaomi 17 Ultra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- Mobil flották
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rtom
senior tag
Csak böngésztem, vmi gugli által kidobott oldalra akartam menni (de lehet, hogy fájl volt, gugli szokott eredményként nem csak html-t dobni). Semmi telepítés nem volt már jó ideje.
Síkötés szerelésével és beállításával kapcsolatban kerestem infókat, már angolul, mert magyarul nem találtam semmit. Ekkor jött ez. Közben asszony is bekapcsolta gépét, és 2 perc alatt megtalálta a keresett infót, magyarul!
Keresni tudni kell...
Új hozzászólás Aktív témák
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3766, 100% Akksi
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Keresni tudni kell...