Hirdetés
- Apple Watch
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
brazso
tag
Örülök, hogy nem csak a Trident videokártyákkal van gond linux alatt
ATI kártyám még nem volt, de a leírt háttérlámpa kapcsolgatás elég merdeken hangzik, sajnos nem tudok segíteni benne.
Visszatérve a Trident tv-kimenet küzdelmeimre. Megnéztem Gentoo 2008-as LiveCD-vel, ott sem tudom a notebook video kimenetét kapcsolgatni az fn+f5 billentyűkkel, míg a 2007 LiveCD-vel tökéletes (a tv képe is, igaz csak 800x600-as, valószínűleg többet nem tud a hardware). Nem a video driver-rel van gond, azt ellenőriztem. Beleástam magam az ACPI rejtelmeibe, köszi a tippet!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- 24 GB-os RTX 3090 OEM
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Hibátlan, megkímélt! II Lenovo ThinkPad T540p II i7-4800MQ I GT 730M I 8GB I 256 GB I 15,6" FHD
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
ATI kártyám még nem volt, de a leírt háttérlámpa kapcsolgatás elég merdeken hangzik, sajnos nem tudok segíteni benne.