- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mobil flották
- Felpúposodott egy Galaxy Ring, a Samsung besegített
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Sebtapasz: telepíthető az iOS 26.0.1
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17 - alap
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Józsibácsi
csendes tag
válasz
EQMontoya #5006 üzenetére
sajnos nem jo, irtam is, hogy miert
"egy megoldas lenne, hogy rendszerleallitaskor torlom a file-t, viszont ez csak akkor jo, ha minden alkalommal tisztesseges rendszerleallitas tortenik, vagyis ha a halokartya felrobbanasa miatt lefagy a gep az informacio megmarad, s egy plusz restart szukseges"
ngabor2: ez hasznalhato otletnek tunik, koszonom
azert ha van ettol jobb megoldas, szivesen fogadom a tovabbi otleteket is
halokarytam egyebkent van, de az nem jelenti, hogy amig elek, mukodni is fognak
halt mar meg nekem halokartya (3com, intel is) egy egyreszu ujrainditastol (kulonbozo gepekben)
csak ha mar felmerult a problema, erdekelne, van-e ra igazan szep megoldas, vagy muszaj valamilyen szinten ganyolni hozza
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó makulátlan Nothing phone 3a 8/128GB / gyári garanciával
- PNY Quadro P600
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest