Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Android szakmai topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GD
őstag
az lett a workarond hogy dist-upgrade-eltem, most testing van de egyenlőre nincs vele baj..
meg is jött szépen a Fn() gomb ahogy kell, még kis splash is van pl a hangerőhöz..
viszont megtartottam a stable kernelét 2.6.18-5 mert nvidia drivert ahhoz backportból egyszerű rakni, a testinghez még nincs apt-oselőtte megpróbáltam még azt hogy asus_acpi modult töltöttem de nem volt hatása, illetve a /usr/lib/hal-t felülírtam egy ubuntuéval, de ez sem jött be..
köszi a helpet
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Sorozatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Android szakmai topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Ps4 és PC Játékok (Április 3. UP!) Olvass...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- HP EliteBook 845 G7 14" Ryzen 5 pro 4650U, 8-16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GAMER PC! i5-12400F / RTX 3060 Ti / 16GB 3000MHz / 512GB NVMe / 600w
- AKCIÓ! Asus TUF A17 FA707RR FHD Gamer notebook - R7 6800H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB W11
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest