- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Szivárognak a OnePlus Nord CE6 Lite specifikációi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
ő, oké, de szerintem másnak sincs, tehát akkor a mobiltelefongyártók mind blacklistelhetőek
asszem a nokia még mindig a legnormálisabb ilyen téren, ha jól tudom fejlődik linuxos irányba, a wines cucca használható, ellenben a csodálatos sonyericcsonéval, rádugod a telót, onnantól kezdve 70-80 százalék procievés
Új hozzászólás Aktív témák
- Nemzetközi csomagküldés olcsón EU akár 2800 Ft-tól CsomagExpress
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Formula Air Mesh G3 600W
- Xiaomi Mi 11i 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 32GB DDR4 so-dimm laptop RAM 3200MHz 2666MHz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
asszem a nokia még mindig a legnormálisabb ilyen téren, ha jól tudom fejlődik linuxos irányba, a wines cucca használható, ellenben a csodálatos sonyericcsonéval, rádugod a telót, onnantól kezdve 70-80 százalék procievés