Hirdetés
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom mobilszolgáltatások
- 4G-s verzióban is érkezik a Redmi Note 15 Pro
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasti74
senior tag
válasz
Rhino666
üzenetére
Ízlésekről kár vitatkozni ;-) Én agyhúgykövet kapok a házi összeszerelésű gépektől... Pedig összeraktam életemben pár 1000 darabot: XT-vel kezdtem, és SuperMicro szervereket is raktam össze. OK, azok mondjuk jók voltak ;-) A kettő között meg sok mindent.
De már eleve az, hogy lóg bennük egy halom kábel, fúúúj! ;-) Aztán a sok felesleges "szellőzőnyílás", a betekintő ablakok, a világító mindenfélék, hát, nem az én világom.
A brand gépekben általában akkora az alaplap, hogy kitölti a házat, így nem lóg sem csatlakozó, sem kapcsoló, sem LED kábelen. Egyszerűek és okosan megtervezettek, minimalisták: szépek :-) Szerintem így kell kinéznie egy PC-nek, belül meg így - itt áll még az asztalom mellett, lehet, hogy visszakerül a Lenovo helyett, pedig annak sem a kinézetével van bajom ;-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Le Mans Ultimate
- Battlefield 6
- Milyen program, ami...?
- Steam topic
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- MIUI / HyperOS topik
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max - Blue Titanium - 256GB - Akku: 84% - Megkímélt állapot!
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 16-32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 4.2Ghz 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi