Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovaax
őstag
válasz
urandom0
üzenetére
De láttam Tumbleweed-et, használtam is egy rövid ideig. Csak az egy rolling disztró, más kategória.
Meg nem mondom neked, hogy mivel lehet nézni a lemez írását, na azt megnéztem frissítés után, hogy hol tart, majd kikapcsoltam a gépet. Aztán egy hét múlva bekapcsoltam, és lefrissítettem, és meglett, hogy mennyit írta a lemezt a frissítés. Aztán használtam addig, míg nem lettek új frissítések, és frissítés előtt megnéztem, hogy normál használattal mennyit íródott a lemez. Nem pontos értékek, természetesen, de meglepő lett az eredmény.
"Élesben" csak stabil Debiant használok.
Új hozzászólás Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- A Dbrand megfejtette mi hiányzik a Steam Machine-ről
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen routert?
- Gumi és felni topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hővezető paszták
- Kerékpárosok, bringások ide!
- World of Tanks - MMO
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Witcher 1 Collector's Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654, 100% Akksi
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3582, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
"
~5gb hetente csak frissítések formájában