- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Magisk
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasti74
senior tag
válasz
CPT.Pirk #34473 üzenetére
Na még egy lehetőség ;-) Már a Fedora-tól is kezdtem megijedni, de amit az Arch-ról tudok, szerintem jobb, ha bele sem kezdek ;-)
A böngésző hardveres gyorsítása nem a legnagyobb probléma (és nálam pl. az működik is, úgy néz ki) De a VLC még annyira sem működik, mint a böngésző, ha nem 100-200 a skálázás. Mint és Cinnamon alatt legalábbis - KDE-vel használhatónak tűnik, a proci meg dolgozzon csak a van, de nincs hardveres támogatás helyett ;-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest