Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anakin007
aktív tag
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
A 24.04.-ben csesztek (?) el valamit szerintem. Lenovo T410-em úgy fejre állt az upgrade következtében, hogy ki sem tud loggolni semmit, azonnal kifagyott, amint X-et indítottam. Furcsa, de kb. 10/1 próbálkozással nem fagyott ki, elindult a KDE is, de még az egér is darabosan mozgott, majd kifagyott. Annyi derült ki, hogy valami a VGA driver-el volt, ami kernel-panic -ot okozott. Másoknak is volt ugyanilyen gondja, de megoldást nem talált rá senki tudtommal.
Csináltam custom kernel-t, 6.9.3-al, de ugyanaz történt. Szerintem a 6.8.xx-es kernelnél lett valami, ami alapból van a 24.04 LTS-ben is. Tovább nem szórakoztam, visszatettem a Kubi 22.04 LTS-t, mivel desktop-nak kell. Esetleg, ha mindenképp 24.04-et akarsz, egy korábbi, 6.6.xx -es kernelt dobj alá, hátha.. Jah, nekem régi Intel-es, integrált VGA-m van, ami ezt okozta.
Új hozzászólás Aktív témák
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- Honor laptop i5-12500H / RTX 2050 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2K kijelző Erős, prémium gép!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G10 - i5-1335U I 16GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest