Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Mobil flották
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Huawei Watch GT - kimerülés, nem lemerülés
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Szárba szökkentek a pletykák a Galaxy Buds 4-es szériát illetően
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
válasz
growler
üzenetére
No, az lett a megoldás, hogy a home-ot átméreteztem a gparteddal, majd a partíciókat egyesével másoltam, szintén a gparteddal. Utána beraktam a meghajtót a laptopba, és simán indult a gép, szóval az asztali gépet szét sem kellett szedni.
Sajnos a rescuezilla nem indult el az asztali gépemen, de szerencsére volt egy LM USB drive-on.
Az egész nem tartott egy órát.
Minden annyira egyezerűen ment, szinte azt keresem, mi lett elcseszerintve.
-
tvamos
nagyúr
válasz
growler
üzenetére
Nem is tudtam, hogy a gparted tud ilyet. Igy azert egyszerubb lenne...
Rajottem, hogy egy rakat steam jatek van a gyereknek letoltve, es az fogja a helyet. Le tudom en azokat gyalulni valahogy? Szerintem akkor siman ramenne minden az 500GB-ra. (Ezt nem annyira latom a sajat felhasznalommal.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Billiós befektetéssel bővül a Samsung magyarországi akkugyára
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Torrent meghívó kunyeráló
- BestBuy topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest