Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kovbob
senior tag
válasz
gregory91
üzenetére
Igen, csak alapesetben a linux mint 64bites grubot telepít, ha meg a leírás alapján próbálkoztam a 32bitesnek a telepítésével, végül mindig kaptam valami hiba üzenetet, amivel nem tudtam mit kezdeni. De igazából ne törd rajta magad tovább, maradok inkább a fedoránál, nem akarok egyenlőre ennyire belefolyni a linuxba. De köszi szépen a segítséget, csak tényleg ennyi küszködést nem ér meg nekem, ha amúgy a fedora meg megy alapból.
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Filmvilág
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Dobozcserére kárhoztatja asztali csúcs-CPU-ját az Intel
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest