- Második bétánál jár a One UI 8
- Milyen okostelefont vegyek?
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Yettel topik
- Megérkezett Európába a Moto G55 5G és Moto G35 5G
- Külföldi SIM-ek itthon
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dabadab
titán
válasz
Vilmoskorte #3290 üzenetére
''Otthoni gépemen postfixet szeretnék használni.''
Ha a dinamikus IP-s gepedrol kozvetlenul akarsz levelezni, az sajnos halott ugyA nagy SPAM-vadaszatnak esett aldozatul a dolog, ugyanis egy csomo mailserver eleve visszadobja a leveleket, ha az dinamikus IP-rol jon, tessek az ISP smarthostjat hasznalni.
Nalad a konkret problemat az okozza, hogy nem letezo (= a DNS rendszer nem tud rola) hostname-et hasznalsz, ha szeretnel nevet a gepednek, akkor a www.dyndns.org-on tudsz regisztralni magadnak, es utana azt hasznald. Ha levelezeshez nem is, egy csomo masra jo ez, pl. ha mashonnan be akarsz SSH-zni az otthoni gepedre, meg ilyenek. -
ngabor2
nagyúr
válasz
én ezeknél asszem valami dyndns-es cuccot használtam pár évvel ezelőtt. már nem tudom pontosan a módját, rég volt. nem tudom, hogy amiatt, mert mikróról adsl-re váltottam, vagy más okból, de mostanában nem kapok ilyen visszapattant levelket. régebben volt zsákszámra.
-
bambano
titán
válasz
Ezt te konkrétan sehogy, a szolgáltatódnál kell panaszkodni, hogy nincs reverse dns-ed az ip-dhez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest