- Milyen GPS-t vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Razr 50 Ultra - ajtó, ablak
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- One mobilszolgáltatások
- Második bétánál jár a One UI 8
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dabadab
titán
válasz
Vilmoskorte #3290 üzenetére
''Otthoni gépemen postfixet szeretnék használni.''
Ha a dinamikus IP-s gepedrol kozvetlenul akarsz levelezni, az sajnos halott ugyA nagy SPAM-vadaszatnak esett aldozatul a dolog, ugyanis egy csomo mailserver eleve visszadobja a leveleket, ha az dinamikus IP-rol jon, tessek az ISP smarthostjat hasznalni.
Nalad a konkret problemat az okozza, hogy nem letezo (= a DNS rendszer nem tud rola) hostname-et hasznalsz, ha szeretnel nevet a gepednek, akkor a www.dyndns.org-on tudsz regisztralni magadnak, es utana azt hasznald. Ha levelezeshez nem is, egy csomo masra jo ez, pl. ha mashonnan be akarsz SSH-zni az otthoni gepedre, meg ilyenek. -
ngabor2
nagyúr
válasz
én ezeknél asszem valami dyndns-es cuccot használtam pár évvel ezelőtt. már nem tudom pontosan a módját, rég volt. nem tudom, hogy amiatt, mert mikróról adsl-re váltottam, vagy más okból, de mostanában nem kapok ilyen visszapattant levelket. régebben volt zsákszámra.
-
bambano
titán
válasz
Ezt te konkrétan sehogy, a szolgáltatódnál kell panaszkodni, hogy nincs reverse dns-ed az ip-dhez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TURBO RTX 3090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest