Hirdetés
- Kiszivárogtak a Dreame első telefonjának egyes specifikációi
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Jövő héten indul a Xiaomi kameraforradalma
- Két kamerával cserélné az iPhone Air a zakót kapucnis pulcsira
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- A Samsung bemutatta a világ első 2 nanométeres mobilchipjét
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Vilmoskorte
üzenetére
''Otthoni gépemen postfixet szeretnék használni.''
Ha a dinamikus IP-s gepedrol kozvetlenul akarsz levelezni, az sajnos halott ugy
A nagy SPAM-vadaszatnak esett aldozatul a dolog, ugyanis egy csomo mailserver eleve visszadobja a leveleket, ha az dinamikus IP-rol jon, tessek az ISP smarthostjat hasznalni.
Nalad a konkret problemat az okozza, hogy nem letezo (= a DNS rendszer nem tud rola) hostname-et hasznalsz, ha szeretnel nevet a gepednek, akkor a www.dyndns.org-on tudsz regisztralni magadnak, es utana azt hasznald. Ha levelezeshez nem is, egy csomo masra jo ez, pl. ha mashonnan be akarsz SSH-zni az otthoni gepedre, meg ilyenek. -
ngabor2
nagyúr
válasz
Vilmoskorte
üzenetére
én ezeknél asszem valami dyndns-es cuccot használtam pár évvel ezelőtt. már nem tudom pontosan a módját, rég volt. nem tudom, hogy amiatt, mert mikróról adsl-re váltottam, vagy más okból, de mostanában nem kapok ilyen visszapattant levelket. régebben volt zsákszámra.
-
válasz
Vilmoskorte
üzenetére
Ezt te konkrétan sehogy, a szolgáltatódnál kell panaszkodni, hogy nincs reverse dns-ed az ip-dhez.
Új hozzászólás Aktív témák
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Micro Four Thirds
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kiszivárogtak a Dreame első telefonjának egyes specifikációi
- Diablo IV
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Építő/felújító topik
- Azonnali játékos kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Varmilo /Limitált kiadás/Beijing Opera/EN/Silent Red/
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A nagy SPAM-vadaszatnak esett aldozatul a dolog, ugyanis egy csomo mailserver eleve visszadobja a leveleket, ha az dinamikus IP-rol jon, tessek az ISP smarthostjat hasznalni.