- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
bambano #32263 üzenetére
Másfél órát ment a gép porszívó módban, procit minden szálon a stress-ng -vel, gpu-t meg a furmarkkal terheltem le. A problémát nem tudtam előidézni, de a hőmérsékletek se szálltak el. Szóval szerintem a tápot kizárhatjuk.
Szóval szerintem szoftveres a probléma, csak nem tudom mit kezdjek vele.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
bambano #32263 üzenetére
Ez mondjuk igaz, az áramfelvétel ilyen hardvernél tüskés jellegű magas csúcsokkal, amiket ki kell tudnia szolgálni a táp kimeneti kondijainak és ez nem látszik a pusztán a wattszámból. Na majd utánajárok ennek.
Linux alatt van olyan komoly gpu terhelő progi, mint mondjuk a Furmark szőrös fánkja Windows alatt?
Így kapásból a Unigine benchmarkjai vannak meg nekem, de az nem stressz teszt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3305
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- Bomba ár! Fujitsu T935 Convertible: i5-5G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise egér garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest