- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Google Pixel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
k.krisz03 #3069 üzenetére
Ez rendben, de egy betűt nem írtál arról, hogy a telepítési kísérlet vagy a bekapcsolási folyamat melyik pontján jön elő a hibaüzenet, mit tettél addig, stb. stb. Így azután semmi nem derül ki arról, hogy merre kell a problémát keresni. Enélkül marad az a jótanács, hogy írd be guglinak a hibaüzenetet.
Anno volt uhum, a dist-upgrade-t úgy elrontotta, mint atom, azóta nem próbálkoztam vele. Hogy finoman fogalmazzam meg azt, hogy szerintem nem érdemes uhuval foglalkozni. -
rokefeller
senior tag
válasz
k.krisz03 #3069 üzenetére
ez nem linux probléma lesz, hanem valami olyasmi, hogy a compaq valószínűleg valami saját bootloader mechanizmust használ, nem nagyon értek hozzá, de lehet a bios ban van valami direkt chainloader megoldás, és valszeg azért nyíg, mert a telepítés után bárhova tennéd a grub-ot, vagy a lilo-t, ő akkor is a default win-t akarja bebootolni, gondolom az a compaq cucc, ahhoz kell, hogy átállíts valamit a biosban, ami csak azzal változtatható, s mondjuk belvövi a bios-t úgy hogy az mbr-ből bootoljon... gondolom gyárilag winnel telpített gép volt, és beégették a chainloadert... de ez csak tipp, ha sok f*szságot hordtam össze, valaki javítson ki, hogy tanuljon mindenki
egyébként privátban löktem egy linket
Új hozzászólás Aktív témák
- Túlfeszültség ellen védő elosztó
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Gumi és felni topik
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- JBL Xtreme 4 új, bontatlan akciós áron eladó!
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G9 i7-1255U 32GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest