- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Alumíniumba öltözött a Nothing Phone (4a) Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iOS alkalmazások
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
inf3rno
üzenetére
Értem, szóval a bitflip még mindig urban legend, mindenki hallott róla, csak még senki nem tapasztalta. Amit a képen mutatsz, olyat én is láttam már, az nem bitflip, hanem okozhatja meghibásodott háttértár, rossz letöltődés. Persze RAM hiba is, de nem bitflip, hanem en bloc kaka RAM. Ezért kell CRC-ről meg redundanciáról gondoskodni, mert nem csak a RAM lehet hibás, meg nem csak bitflip fordulhat elő, önmagában az ECC sem tesz csodát, csak plusz egy védelmi intézkedés a sok közül.
Félre ne értesetek, nem az ECC RAM ellen vagyok, ha a platformja támogatja és valaki tud szerezni olcsón (pl. DDR3-ból még olcsóbb is az ECC, mert sok szerverből kukázott RAM-ot árulnak használtan), akkor miért ne, plusz egy védelmi vonal, senkit nem vitt még el a mentő, mert ECC-set használt. Én arról beszélek, hogy ez a divathájp, meg tömegpánik, hogy ZFS, jajjaisntem, csak-ECC, jajjmerhamivanhabitflipvanezeréventeegyszer hiszti csak ilyen marketingesek által felfújt baromság. Nem szabad neki bedőlni, van élet az ECC-n túl is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gamepad
- Horgász topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- PC Game Pass előfizetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4655
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4653
- Apple iPhone 15 256GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- 10+ db - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Apple iMac 21,5" 2015 Late / 8GB DDR3 / 1TB HDD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest