- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Yettel topik
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
válasz
inf3rno #30198 üzenetére
Fix asztali gépként van használva. Ugyanúgy, ahogy a másik gép is.....
Írtam már, hogy Windows alatt mindig stabil. Így nem lehet sem antenna, sem Wifikártya hiba. Inkább Linux driver gond... mivel a neten rengetegen panaszkodnak ugyanezzel a problémával.Egyedül még azt nem tudtam megpróbálni, hogy USB-s külső eszközre (pendrive, hdd) kiírom a Linuxot, mert csak notebookjaink vannak és nem tudom lehúzni a hdd-t. Nem szeretném, ha a Grub elrontaná a boot menüt.
Úgy láttam telepítésnél ki lehet választani hova írja a Grubot, de ennek ellenére mégis mindenhol azt írják, hogy ajánlott kihúzni azt a HDD-t, amire már másik rendszer (Windows) van telepítve.
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged