- One mobilszolgáltatások
- 10 hasznos trükk Xiaomi / Redmi / Poco telefonokhoz
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- iPhone topik
- Újabb részletek a Galxy S26 Ultra privát képernyőmódjára vonatkozóan
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz
Frawly
üzenetére
Van rajta Wine én úgy tudom, de azért nem teljesen bug mentes. A wiki szerint is van, de ott még 2.1-es Wine-t írnak 2013-ból. [link] Gondolom azóta nem frissítették a wikit. Ettől függetlenül asztalinak nem sokan ajánlják, inkább szervernek való OS. Driverek terén azt mondják, hogy vagy stabilan működik, és sosincs vele bajod, vagy annyira megrogyik már az elején, hogy esélyed sincs. Majd még írok róla, én hajlandó vagyok rászánni az időt, és nem akkora probléma, ha valami nem megy out of the box, ha némi kereséssel találok rá megoldást. Nem annyira komplikált ami most kell, hogy ne lehetne megoldani vele.
-
bambano
titán
válasz
Frawly
üzenetére
a freebsd-t azért is lehet utálni, mert ők is fejlesztik a maguk systemd szemetjét rá. tehát azért váltani linuxról freebsd-re, mert linuxon van systemd, freebsd-n meg nincs, hamarosan csalódást hozó döntés.
én nem éltettem a debiant, azt mondtam, hogy én azt tettem vissza. mindenki olyan disztrót használ, amilyen szerencsés vagy szerencsétlen csillagzat alatt született, oszt jónapot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen autót vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- One mobilszolgáltatások
- Milyen TV-t vegyek?
- Logo - doctorSIM
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bioshock 2 Special Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- 208 - Lenovo LOQ (17IRB8) - Intel Core i7-13700F, RTX 4060 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest