- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Felpúposodott egy Galaxy Ring, a Samsung besegített
- LG Wing - szárnyas fejvadász
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Redmi Note 13 4G
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyrin
addikt
válasz
Dißnäëß #29594 üzenetére
ez a "logikátlan gimp" nézőpont kérdése, ha azt tanultad volna meg, és használnád, és áttérnél PS-ra, ugyanezt mondhatnád...
meg fizetős progikat ne ingyenesekkel hasonlítsunk már össze.
most hogy megszűnt a draftsight (2D-s Autocad gyakorlatilag), szétnéztem Autocad helyettesítő programok terén, van akár többet tudó választék linuxra is, csak nem ingyenes (ahogy az ACAD se az) pl BricsCAD.
de ingyenes is van pl. QCAD, vagy LibreCADAz openshot is ingyenes, és van windows-ra is.
Ezt se fizetős winonly programokkal hasonlítsuk össze. Főleg ne egy Sony Vegas-szal (én még így ismertem régről), ami sokkal komlexebb, sokak számára nehezen kezelhető volt anno amikor én foglalkoztam ezzel a témával, még win alatt.
Az openshot a legegyszerűbb ingyenes videoszerkesztő, még ingyenes fronton is vannak jóval komplexebbek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tidal
- PlayStation 5
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Xbox tulajok OFF topicja
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Közel 100 maggal érkezik a kínai szerverprocesszor
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- HP Elite Dragonfly G2 2in1 i5-1135G7 16GB 512GB 13" FHD TouchScreen 100%sRGB 1 év garancia
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- HP Prodesk 600 G5 i5-9500 16GB 256GB 1 év garancia
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest