- iPhone topik
- Bekékült a Pixel 10a
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dißnäëß
nagyúr
Á nem, kösz, inkább Windows. Egy nagyon konstruktív kolléga azt mondta, hiszek a jóindulatában, igazi lelkes jóakaratú magyar, szeretem az ilyet.
Szerintem semmi nem ment át abból, mit akarok. (Hogy ki miatt, hagyjuk, simán vállalom egyébként).
Eddig amúgy nonstop ssh-n túrtam végig és még a tűzfal is saját volt, legalábbis a csomagszűrő része.Van egy Core2-es laptopom, pont 20-at ér, 4G-vel, most Ubuntuval. Egész jó, mondjuk az Intel GMA egy hulladék benne. De hogy ezt kéne betennem egy DC-be, izé

Köszönöm, köszönöm, szuper topic. Csak így tovább !
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Lenovo E14 Thinkpad WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Eddig amúgy nonstop ssh-n túrtam végig és még a tűzfal is saját volt, legalábbis a csomagszűrő része.