Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tanisz
senior tag
Köszi, én is ettől féltem

Nem értek ehhez a dologhoz, én is mindig putty-al garázdálkodtam eddig, valamint winscp-vel, ha kellett.
Viszont most szükséges lenne a grafikus felület távelérésben.(#26348) nahaggyámár Köszi

Akkor már nem lenne jobb egy ESXi, ha már virtuális gépeket futtatgatok egymás mellett?
Bár nem tudom ,hogy kompatibilis-e az FX-el, bár gondolom nem nagyon lenne gond.A grafikus felület nem nekem kell feltétlen, hanem a páromnak.
Ki tudjon menni rá, használni a böngészőt, ha valami megtetszik,akkor letölti, majd élvezi a gyümölcsét a hálózaton keresztül.
Őt tuti nem fogom tudni rávenni az ssh -X-re, puttyra, vagy bármi ilyesmire, ami nem grafikus felület
Az lenne a vége, hogy mindig nekem szólna, hogy ez kellene, meg az, ezt pedig szeretném elkerülni.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Garmin Vivomove 3S Hybrid okosóra Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3871, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360, 100% Akkumulátor
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest