- Külföldi SIM-ek itthon
- Netfone
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megvan, milyen chipet használ a Pura 80 Ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen GPS-t vegyek?
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
n00n
őstag
Lehet nem volt teljesen érhető, amit írtam, megpróbálom újra.
Jelenleg ez a felállás:
Otthoni kliensem ---> VPN szerver a munkahelyemen ---> Belső hálózat a munkahelyemen.
Viszont most egy másik cég szerverre elérhető lett a mi belső, céges hálózatunkból. Azt akarom megoldani, hogy ezt én is elérjem a VPN-en keresztül, szóval:
Otthoni kliensem ---> VPN szerver a munkahelyemen ---> Belső hálózat a munkahelyemen ---> A munkahelyem számára whitelistelt szerver
Mint írtam az openvpn konfigban már megadtam, hogy legyen egy ilyen route. Kipróbáltam ezt a konfigot egy másik teszt gépen tűzfal nélkül és megy is. Szóval az openvpn konfig része jó. Magáról a VPN szerverről is elérem a gépet, viszont a VPN-en keresztül nem megy. Gondolom a VPN szerver tűzfala megfogja, ha VPN szerver külső (eth0) interfészén akarok kommunikálni, mert eddig csak a belsőn (eth1) ment minden kommunikáció, hiszen csak a belső hálózat gépeit címeztük. Az első hozzászólásomba beraktam a VPN szerver iptables szabályait, hátha valaki tud benne segíteni. Elkezdtem utánaolvasni addig, csak azt hittem, hogy valakinek ez csípőből megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Külföldi SIM-ek itthon
- Projektor topic
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BMW topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Futás, futópályák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Samsung 840 SSD 120GB újszerű, 100/100
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged