- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Sencsenben
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Oppo: kompakt lesz, vékony nem
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attól, hogy bent vagy a desktopon még a háttérben szüttyöghet egy kicsit.
OK, de ezelőtt hárommal várakozott a desktopra 1,5 percet, most meg bejött hamar, kb. mint eddig!
Jessie már csak nevében az régóta, strech/experimental frissítéseket szokott kapni, bár már egy hónapja nem néztem.
systemdével nincs nekem bajom, eddig azt se tudtam, hogy van, ill. tudtam csak nem érdekelt!
-----------------------------------------------
Most visszajöttem és piszok gyorsan bootol a Mint, viszont ezt kiírja még (Bootup is not yet finished)
1 perc múlva is, viszont ha bebootol rendesen, akkor nem érdekel.ubyegon@ubymint18 ~ $ systemd-analyze blame
1.127s postfix.service
1.083s nmbd.service
1.063s samba-ad-dc.service
653ms lvm2-monitor.service
549ms networking.service
518ms ModemManager.service
465ms accounts-daemon.serviceÚgy látszik, kilőtte a lassító folyamatokat...ez már nem tűnik vészesnek.
Köszi nektek, alakul ez!
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nintendo Switch 2
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Borderlands 4
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 5560 i7-11850H vPro FHD+ 100%sRGB 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 1 év teljeskörű gar!
- Csere-Beszámítás! Olcsó számítógép játékra is akár! I3 12100 / GTX 1050Ti / 8GB DDR5
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest