- Android szakmai topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone Air - almacsutka
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
"Ez az egyszerre systemd meg sysvinit egy nagy kupleráj."
Egyetértek!Systemd-s rendszeren a systemd-timesyncd-t kéne használni, nem az ntpd-t...
(#25403) ubyegon2: az ntp beállításait kéne megnézni, valszeg nem éri el a beállított szervereket (nézd meg, hogy pingre mit válaszolnak).
A sudo ntpq -p egyébként mit mond?
-
Kiszedtem, leszedtem a netex73-at is, ugyanaz a helyzet,
Bootup is not yet finished. Please try again later.
, azonban gyorsabban bebootolt és belőtte a FF-ot is. Fene se érti ezt, igazából ha bebootol gyorsan, akkor a fenét se érdekli a systemd-analizé.Ez a sysvinit/systemd keveredés nekem is feltünt a kimenetben előbb.
Pár lépésre vagyok attól, hogy újra a Jessie-t használjam állandóra.
Az Ipv6-ot nem kéne kikapcsolni?
Már Jessie sem a régi, egészen lelassult a boot.
ubyegon@debian:~$ systemd-analyze
Startup finished in 2.084s (kernel) + 9.329s (userspace) = 11.413sMost már elegem van az Ubuntu alapúakból egy időre! Maradok a jó öreg Jessie-n.
Köszi nektek, hogy próbáltatok segíteni, ha valami megoldás beugrik, azért szóljatok, de most Jessien kívül csak valami anno Arch alapú jöhet számításba.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest