- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
"Ez az egyszerre systemd meg sysvinit egy nagy kupleráj."
Egyetértek!Systemd-s rendszeren a systemd-timesyncd-t kéne használni, nem az ntpd-t...
(#25403) ubyegon2: az ntp beállításait kéne megnézni, valszeg nem éri el a beállított szervereket (nézd meg, hogy pingre mit válaszolnak).
A sudo ntpq -p egyébként mit mond?
-
Kiszedtem, leszedtem a netex73-at is, ugyanaz a helyzet,
Bootup is not yet finished. Please try again later.
, azonban gyorsabban bebootolt és belőtte a FF-ot is. Fene se érti ezt, igazából ha bebootol gyorsan, akkor a fenét se érdekli a systemd-analizé.Ez a sysvinit/systemd keveredés nekem is feltünt a kimenetben előbb.
Pár lépésre vagyok attól, hogy újra a Jessie-t használjam állandóra.
Az Ipv6-ot nem kéne kikapcsolni?
Már Jessie sem a régi, egészen lelassult a boot.
ubyegon@debian:~$ systemd-analyze
Startup finished in 2.084s (kernel) + 9.329s (userspace) = 11.413sMost már elegem van az Ubuntu alapúakból egy időre! Maradok a jó öreg Jessie-n.
Köszi nektek, hogy próbáltatok segíteni, ha valami megoldás beugrik, azért szóljatok, de most Jessien kívül csak valami anno Arch alapú jöhet számításba.
Új hozzászólás Aktív témák
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest