Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Korai iOS árulkodik arról, milyen eszközök várhatók az Apple-től a közeljövőben
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovaax
őstag
Legalábbis a RAID 5-6 biztosan. De nem hülyék az openSUSE-sek, az ő KDE-jük a legjobb, amit használtam ( = nem használtam másét
), valószínűleg azért használható már a btrfs valamennyire. De mondom, én még mindig ext4-et használok. De ha egyszer újraformázom a 2 terrás adatvinyómat, lehet arra már xfs-t rakok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Star Trek
- Robotporszívók
- Tőzsde és gazdaság
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- S.T.A.L.K.E.R. - Anomaly
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i5-1145G7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
), valószínűleg azért használható már a btrfs valamennyire. De mondom, én még mindig ext4-et használok. De ha egyszer újraformázom a 2 terrás adatvinyómat, lehet arra már xfs-t rakok.