- Táncolni még nem tud, de stabilan áll az Android 17 a lábán
- Apple iPhone 17 - alap
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
gt7100
üzenetére
Nekem is van egy J1800 és J1900 "szerverem" is. A cryptsetup benchmark ad egy becslést, hogy milyen sebességgel bírják a titkosítást. Ilyen mértékben nálam nem okoznak gondot. A különbség szerintem nem az ssh-ban keresendő hanem a transfer schemaban. Az scp lineárisan tunkolja át az adatot, az rsync sokkal komolyabb deltákban és diffekben gondolkozik. Nem tartom kizártnak, hogy összességében jobban optimalizált az ssh kapcsolati sajátosságokra. Egyébként helyi hálón gondolom nem feltétlen akarsz mindig titkosítani, én úgy tudom, hogy rsync daemon titkosítás nélkül fut.
-
bencze
senior tag
válasz
gt7100
üzenetére
Ssh nem tűnik túl hatékonynak nagyobb adatátvitelre, ezt sokszor tapasztaltam. Nem tudom, hogy ez csak a cipherek miatt vagy más okokból. Ha ez fontos lenne én alternatívákat keresnék, https, ftps, vagy akár valamiféle nfs vagy rsync valami titkosított tunnel fölött... csinálj benchmarkokat

Új hozzászólás Aktív témák
- Crimson Desert
- Autós kamerák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gitáros topic
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Hobby elektronika
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- OLED monitor topic
- Trollok komolyan
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- További aktív témák...
- iPhone 13 512GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Razer Tartarus V2 Chroma Gaming Keypad
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 4500 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest