Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nagyon jól néz ki a Nothing Phone (3a) limitált kiadása
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Google Pixel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Dini
addikt
válasz
Jester01
üzenetére
Ahogy nézem igazából 3 fontos dolog van ebben az imageben. A vmilnuz, az initrd és a filesystem.squashfs.
Utóbbi tartalmazza a fájlrendszert. Ezt tölti be a ramba igen, read-writenak (írhatónak).
Namost nekem tulajdonképpen csak az kéne, h kikapcsoláskor mentse bele ebbe a cuccba a módosításokat.
Ez az unionfs számomra ismeretlen... Google sem segített sokat, csak azt tudtam meg, h mi ez. Azt nem, h hogy lehet használni...

Szerk.: ha jól sejtem, akkor a debootsrepre van szükségem az nfs fájlrendszerhez. Na majd holnap kipróbálom!

Ui.: köszi a gyors választ!

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gyúrósok ide!
- Synology NAS
- Battlefield 6
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10-ről Windows 11-re frissítés a 2018 előtti számítógépekre
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- iKing.Hu Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz újszerű 100% akku Apple garancia 202
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÚJ HP Victus 15 - 15.6" FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 8645HS - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest