Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Raynes

tag

válasz Apollyon #23131 üzenetére

ubi: áttettem az azóta kihalt hwsw-ről a törzshelyem ide, és amott is ez volt a nickem, onnan jött.

Nem értek egyet. Nyilván nem fő gépnek való egy ilyen masina, de akár annak is használható. Jó, kicsi a kijelző, de a leskálázott 720p jobban mutat rajta, mint a felskálázott 360p. Nekem tetszettek ezek a netbookok, egyáltalán nem volt hulla ötlet őket piacra dobni, kicsi, könnyű, könnyen hordozható, hosszú üzemidő, jó letöltőgépnek és mikroszervernek is, általában nem vagy gyári OS-re, pl. Androidra szorítva. Sokkal értelmesebb platform, mint a táblagép, mert az tényleg semmire nem jó. Nekem sikerült szart kifogni belőle. Eszembe nem jutott, hogy vannak ezek között ilyen rossz támogatással rendelkező példányok is, nyilván, ha laptopot vagy desktop gépet veszek, akkor utánanézek a drivertámogatásnak, mint mindig.

Az meg még egy telefontól is elvárom, hogy ne tearingeljenek rajta a videók és a játékok, illetve legyen hardveres gyorsítás rajta. Nem hogy egy netbooktól, ami mégis csak egy x86-os, általános célú gép. Nyilván 1080p-t, 4K-t, h265-öt nem ezen néz az ember, és a legújabb AAA-s játékcímekkel sem ezeken játszik, tiszta sor, de azt elvárom, hogy ha netezés közben szembejön egy flashes videó, ami azért nem elméleti eset, az ne tearingeljen, a böngészőben legörgetett tartalommal együtt, és mindez úgy menjen, hogy ne legyen egy OS egy adott verziójához kötve.

• whbear

senior tag

válasz Apollyon #23131 üzenetére

A tabletekről ugyanez volt a véleményem. Volt egy használhatatlan Windows 7-es tabletem(Intel Atom 2GB) . Itt kallódott vagy 3 évet mire feltettem rá egy Archot egy XFCE-t meg egy Onboardot. Na azóta esténként ezen olvasgatok, youtube, rtlmost, ilyesmi. Erre jó.

Új hozzászólás Aktív témák