Hirdetés
- Kompatibilis lett az Android Quick Share és az Apple AirDrop
- Akciófigyelő: Black Friday kedvezmények az EarFun cuccaira
- Akciófigyelő: Huawei Black Friday akciók a tudatos életvitel jegyében
- Részletes fotókon a Honor robotkaros telefonja
- Ezekkel a kiegészítőkkel még sokoldalúbb eszközzé válik az Armor Pad 5
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Akár fent is maradhatsz a Nothing OS 4.0 startjáig
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
dabadab
üzenetére
Az egyik bug egy olyan gépen futott, aminek egyik darabjához csak a 2.6.18.rc1-től van támogatás. Tehát eszi-nem eszi nem kap mást.
A másik bug meg egy olyan gépen, amin az a 2.6.16.x-es kernelek vannak mostanában, amiről azt állítják a linuxosok, hogy folyamatosan fejlesztik és ügyelnek a stabilitására. Ennek a bugja szerintem még most is benne van a kernelben és szerintem megint megborulna az egész, ha vinyóhalál lenne.
Az oprendszer egyébként sarge, ezt talán ne nevezzük bleeding edge-nek. Sarge-ban 2.6.8-as kernelt látok, a security focus 6 oldalas listát közöl a benne levő biztonsági hibákról. A kernel bugzillában és a kernel forrásban van néhány scsi driver (adaptec, fusion) hiba, ami szintén kritikus (volt).
Olyan épeszű it stratégia pedig nem létezik, ahol egy működő kódban történt friss fejlesztést nem tesztelnek le és ezt ki lehet védeni. Backup nem került szóba, végül mentés nélkül is helyre tudtam tenni, de ettől ez még idő, kiesés, stb.
Köszönöm, de az ismételjük meg együtt stílusból nem kérek. Észérveket kérek arra, hogy miért vannak ekkora hibák a kernelben.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
- Tmactime MWS-001 elektromos rovarcsapda / 12 hó jótállás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola Edge 40 / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(csak vicceltem)