Hirdetés
- Derült égből villámcsapás: vége a Ford elektromos kalandjának
- Januártól igényelhető a kiskorúak tartalomvédelme a mobilszolgáltatóknál
- Korai iOS árulkodik arról, milyen eszközök várhatók az Apple-től a közeljövőben
- Névlegesen nyer üzemidőcsatát a Honor új szériája
- Decembertől kapható itthon a Baseus Inspire szériája
- Yettel topik
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz
bambano
üzenetére
a miért vannak ekkora hibák-ra nem tudom a választ. csak azt tudom, hogy nekem alapból nem (volt) szimpatikus a 2.6-os ág.
2.0-val kezdtem, igaz, a legvégével, kis-linuxos koromban. ahoz nem kellett nagy tudás, ment is gyönyörűen. aztán a 2.0-2.2 átállás jött, de 2 fordítás után már az is ment, jódarabig ha kellett, ha nem, fordítottam a friss kerneleket.
aztán 2.2-2.4 váltás már egy kicsit tovább tartott, meg közben volt 1-2 hardverváltás, tehát a konfigot nagyrészt át kellett írogatni, de a végefele vagy az volt, hogy a régi konfigot átmásoltam, és csak végignéztem, hogy minden megvan-e, és az esetleges újításokra szükségem van-e, vagy egyszerűen 2-3-4 veerzióváltász kihagytam.
közben jött a 2.6. ezzel voltak próbálkozásaim, de miután a devfs-sel erősen megkínlódtam vele, és nagyon sokminden nem volt hajlandó menni, ezért le is álltam a konfig-próbákkal. most is csak azért van 2.6-os kernelem, mert az ubuntu 6.10 azzal jött, és elég sokminden van, ami sehogy, vagy csak sok patch-csel menne. nagyon elsietett volt ez a 2.6 kiadása és a csiszolgatása is eléggé látványosan gyengébb, mint a 2.4-esé. valszeg azért is, mert bonyolultabb lett, de akkor is a 2.4 sokkal ''szebb'' volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- E-book olvasók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Xbox Series X|S
- Yettel topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Gigabyte alaplap topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- További aktív témák...
- Spirit of GAMER!! Lègy a játèkok URA
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i3-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest