- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Szuperül szerelhető a Pixel Watch 4
- Kisebb, könnyebb, kitartóbb: szupermobillal hűti a Honor a kedélyeket
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sipi
addikt
A gnupg csomag telepítésével (meg gondolom, valamelyik KDE csomaggal) nekem a Konquerorban van titkosítás és tömörítés lehetőség a helyi menüben. A kgpg grafikus klienst használja.
Mivel PGP-kompatibilis, szerintem az így titkosított könyvtár/fájl Windows alatt is kezelhető az ottani PGP-klienssel.
Konzolosan kezelhető, hiszen az alapja a gpg parancssoros program.
Ehhez létre kell hoznod majd egy kulcsot, amelyet, ha más gépen (vagy oprendszeren) is használni akarsz, exportálnod kell, majd a másik helyen/rendszeren importálni.
Hopsz, mod: kipróbáltam, csak annyit csinál, hogy a mappa/fájl tartalmából egy tömörített és titkosított fájlt generál.
MOD2: a bestcryptet nézd meg. Windows alá is van.
Hasonló lehet a truecrypt is.
Sipi
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung C27JG50QQU Monitor
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Eladó Xiaomi Redmi 12C 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest