- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gery2123
őstag
válasz
gyvince
üzenetére
Azt azért előre leszögezem, hogy a videókari miatt lehet lesz egy két ideges perced. Ezt csak ezért mondom, mert annó én a HP Elitebook-om azért adtam el mert a 3560 ATI szétfűtötte a házat
Persze ezt ne vedd készpénznek, de nekem a régi ATI videó kártyákkal nem sok jó tapasztalatom van. -
Fenyő
őstag
válasz
gyvince
üzenetére
Kezdésnek vmilyen Ubuntut, Linux Mintet vagy Manjaro-t szoktak javasolni.
Gyengébb gépre érdemes vmi lájtosabb ablakkezelőjű (pl XFCE, LXDE) verziót választani, Ubuntu esetében ez a Xubuntu vagy Lubuntu, Linux Mintnél az XFCE vagy MATE verzió, Manjaro meg alapból az XFCE-et használ ha jól rémlik.
Ha van egy legalább 2GB-os pendrive-od akkor érdemes kipróbálni ezeket live módban (universal usb installerrel vagy unetbootinnal ki tudod írni az iso fájlokat a pendrive-ra), hogy egyrészt melyik szimpatikus, másrészt, hogy kiderüljön nincs-e esetleg vmi inkompatibilitás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Házimozi haladó szinten
- Formula-1 humoros
- Magisk
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OLED monitor topic
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B365M i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600XT 6GB Zalman S2 TG GAMDIAS 650W
- Eladó Apple iPhone 14 128GB kék / 12 hó jótállás
- Apple iMac 27" 5K 2015 Late / 16GB DDR3 / 512 GB SSD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
- Fujitsu LifeBook 7U14A2 netbook / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Persze ezt ne vedd készpénznek, de nekem a régi ATI videó kártyákkal nem sok jó tapasztalatom van.