Hirdetés
- Google Pixel topik
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jövő héten indul a Xiaomi kameraforradalma
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsambo
tag
válasz
bambano
üzenetére
Köszi, egyik sem igazán az amit én keresek, egy ilyen csak régebbi szerver gombsorát tesztelő program lenne. Ennek a kijelzője kapcsolódik "lcm" porton, lcdprochoz már van driverem, azt nem gondoltam volna, hogy még pluszba rendszer driver is kell. Ebben esetleg tud valaki segíeni?
ubyegon2: ezt én is megtaláltam, nem ez kell nekem.
Jester01: azért nem írtam pontosan mert kevertem a kettőt és most nem tudom megnézni. Illetve most hogy rákérdeztetek most jutott az eszembe az is amit itt fent írtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fotók, videók mobillal
- Filmvilág
- Futás, futópályák
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bluetooth hangszórók
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi