- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Apple iPhone 17 - alap
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
Az ubuntu se folyamatosan volt lassú ,de nagyon sűrűn belassult és nem kicsit !A mintet most pár napja próbáltam es egész gyors volt,sokkal gyorsabb mint az ubuntu (bár azt kb egy éve próbáltam és nem tudom melyik verziót ).Mintből se tudom pontosan melyiket töltöttem de 1.1 Gb volt,amit most (amit itt ajanlottak)töltöttem 1.3 Gb.De lehet kipróbálom amiket írtál ,gndolom azt is el lehet indítani cd-ről próbaképpen .
Amúgy a mint tetszett csak telepítésnél ugyan area a patricióra telepítettem ahol a win8 volt,de ugy csak a win8 indult bekapcsoláskor,és nem dobta fel a választás lehetőségét .
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpársportok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- FOTÓS beárazás
- Futás, futópályák
- BestBuy topik
- Jövedelem
- E-roller topik
- További aktív témák...
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3118, 100% Akkumulátor
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Honor Magic6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest