- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Mobil flották
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sipi
addikt
Én inkább udev-dbus-hal ''hibára'' tippelek. Gondolkodtam a bugreporton, de ehhez nem ártana tudni, mi is bugzik valójában. Gyanús ugyan a kernel, de nem hiszem, hogy az udf és ntfs modul lenne ilyen. Ugyanis nem a fájlrendszer olvashatatlan, hanem a csatolt partíció mount pontja lesz az. (Pl. a /media/usbdrive könyvtárnak nem lesznek megfelelő jogai.) Emellett meg kell nézni, hogy a létrejövő /dev és /proc bejegyzések jogai milyenek. Úgy emlékszem, ezek rendben vannak - sajnos. Ezt ugyanis könnyen ki tudom javítani. De a létrehozott könyvtár jogairól gőzöm sincs.
Ja, esetleg a pmount kavarhat még be. Ezt meg végképp nem lehet debugolni, rettenetesen elkúrt baromság, tiszta Windows-fíling. Semmit nem lehet tudni a működéséről - még azt sem tudom, a KDE a pmountot, vagy a pmount-halt hívja-e meg. Nem mindegy, utóbbi esetben a hal szabályaival bármit be lehet állítani.
Majd igyekszem beleásni magam, hátha jutok valamire.
Ja, igen. Azt hiszem, ha kézzel csatolod, akkor jól megy.
Sipi
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS ROG GL552VW - 15.6"FHD IPS - i7 i7-6700HQ - 8GB - 128GB SSD + 1TB HDD - GTX 960 4GB -
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest