Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Android Autót minden mobilra!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
chab7
addikt
válasz
ViZion
üzenetére
Ahhoz képest, hogy csak próbálkozás, elég jól szerepel. Én sem hittem volna, mert a 6 éves IBM R52-es laptopomon már a gnome3, unity ... már igen csiga. A lightosabb cuccokkal oké - de most Chakra és Arch alatt adtam egy esélyt a KDE-nek és hát

Majd ugyanannyiból elvan mint a Lubuntu vagy akár Fedora vagy Debian LXDE-vel.
És hát azért a kényelmi funkciói
vagy azok a programok amik eddig gnome vagy lxde alatt lassítottak nekem, viszont funkciógazdagsága miatt sosem tudtam elszakadni tőlük (Amarok, Krusader) most "szárnyalnak".
Igaz még csak kb 1 napos Chakra tapasztalatom van, és még rövidebb Arch (viszont legalább már fent van és be van konfigurálva
) de már az eddigi használatából nagyon úgy néz ki, hogy ha ilyen marad akkor marad 
(Pedig évekig fújtam én is a KDE-re - miközben vártam hogy végre jó legyen
és ha még erősebb gépre is tudnék váltani
)(#14465) CPT.Pirk: Van Unity Linux is
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- The Game Awards 2025 - Íme a jelöltek listája
- Assetto Corsa Rally
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3842, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
vagy azok a programok amik eddig gnome vagy lxde alatt lassítottak nekem, viszont funkciógazdagsága miatt sosem tudtam elszakadni tőlük (Amarok, Krusader) most "szárnyalnak".
) de már az eddigi használatából nagyon úgy néz ki, hogy ha ilyen marad akkor marad