-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Ezek nélkül guest userként már be tudtam menni, ha a security = share opció van a globalban. Viszont ez így nem valami nyerő megoldás.
A security = user opció mellett kellene kérni a jelszavat felhasználónévhez, de arra nem jöttem még rá, hogy itt a felhasználóm jelszava kell, vagy egy külön fájlban definiált felhasználónév - jelszó páros...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Passz, kipróbáltam ezeket, meg még pár beállítást, de semmi hatás...
Most kap egy friss, 32 bites telepítést a gép, aztán megpróbálom újra.
Btw, milyen program az, aminél a csomagkezelős telepítés után először át kell írni a config fájl nevét, hogy egyáltalán el tudjon indulni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
- DXRACER Prince L gamer szék
- Dell Latitude 5410 i5 10310U, 16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő